Recrutare și plasare bone

Creșterea și educarea copiilor reprezintă, mai mult ca oricând, o provocare din ce în ce mai mare pentru părinți. Cerințele societății, dar și standardele proprii ale părinților par să crească de la o generație la alta. De la supravegherea copilului și desfășurarea activităților ce țin de nevoile fundamentale, bonele au căpătat de-a lungul anilor atribuții de țin de educație, dezvoltarea emoțională a copiilor, stimularea creativității și comunicarea non- violentă.

bona

Atenția de care copilul are nevoie pentru a-și dezvolta o personalitate armonioasa, răbdarea, ghidarea blândă, precum si supravegherea si îngrijirea permanenta, sunt calițăți esențiale pe care le pot oferi persoanele cu adevărat înzestrate.

În acest context, ne-am propus să oferim părinților variante cu adevărat competitve și cu valoare umană ridicată atunci când vine vorba de alegerea persoanei care va contribui la creșterea și educarea copilului, care de cele mai multe ori ajunge să fie parte integrantă a familiei.

Echipa noastră de psihologi experimentați folosește, alături de interviul semistructurat, testele de natură psihologică, observația, metoda narativă și testarea cunoștințelor practice pentru a selecta bona de care ai nevoie.

Care sunt pașii procesului de plasare?
1. Ne dai un telefon la 0731.527.333 sau un e-mail la contact@selfcarecenter.ro, iar noi îți trimitem un chestionar pe e-mail pentru a afla care sunt preferințele tale în ceea ce privește viitoarea bonă.
2. Noi selectăm pe baza preferințelor tale minim 3 persoane care se potrivesc profilului de bona pe care o cauti și îți trimitem dosarele lor complete (CV, evaluare psihologică, recomandări etc).
3. Stabilim întâlnirea/întâlnirile cu candidata/candidatele, în care să vă cunoașteți și să testați în mod direct compatibilitatea.
4. Încheierea contractului de plasare.
5. Furnizarea datelor bonei, după stabilirea atribuțiilor, beneficiilor și condițiilor de lucru.
6. Monitorizarea din partea noastră a evoluției relației anagajat/angajator.

Pachete si tarife


tarife

Taxa de vizionare se plătește la interviul pe care-l veți susține cu persoanele care îndeplinesc cerințele dumneavoastră. În momentul selectării unei persoane, se semnează contractul de plasare si se achită comisionul.

Comisionul este perceput o singura data, nu lunar. Taxa de vizionare si comisionul sunt nereturnabile.

De ce anume au nevoie adolescenții din partea părinților

În timp ce adolescenții navighează în cei mai furtunoși ani din dezvoltarea lor, au nevoie de coaching, de sprijin, …

Limbajele iubirii în cuplu

Exista un proverb arab care spune ca „nu o iubire tine doi oameni, ci doi oameni tin o iubire”. L-am aflat in …

3 greseli pe care le fac parintii atunci cand sunt tinta bullying-ului din partea propriilor copii

Este sfarsitul unei zile lungi. Abia ai ajuns acasa de la serviciu, complet epuizat. Pornesti televizorul, te arunci pe canapea …