Surprize

Aici este locul în care Moș Crăciun ajunge în orice perioadă a anului

Concurs Facebook [11-20 August]

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook  în perioada 11-20 August.

,,Care este lucrul pe care îl apreciezi cel mai mult în relația de cuplu?''
Răspunde într-un comentariu la postul de concurs  și poți primi prin tragere la sorți 2 cărți fascinante oferite de Editura Herald în cadrul campaniei ,,Te așteptăm în librărie!'' - editia a VIII-a, 2016
1. Sexualitatea masculină - MICHAEL BADER
2. Geografia intimă a femeii -NATALIE ANGIER
Multă baftă!

sexualitatea_masculina_perspgeografia_intima_a_femeii_persp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre campania Editurii Herald ,,Te așteptăm în librărie!'' - editia a VIII-a, 2016''

Banner_selfcarecenter_Campanie_2016

În 2016, Editura Herald te invită în librării, pentru a descoperi a VIII-a ediție a campaniei „Te așteptăm în librărie!“. Prin sloganul „Cărți deschise pentru minți deschise“, Editura Herald dorește să pună în prim-plan rolul crucial pe care cărțile îl joacă în educația non-formală: prin lectură, îi înțelegem mai bine pe ceilalți și reușim să ne facem înțeleși, contribuind astfel la crearea unei lumi mai armonioase.

Când deschizi o carte, de fapt îți deschizi mintea. Cărțile sunt chei aflate la dispoziția ta, pe care le poți folosi oricând și oriunde. Ele te ajută să descifrezi lumea și oamenii care te înconjoară, să te adaptezi la nou, beneficiind atât de înțelepciunea și experiența de viață a gânditorilor din trecut, cât şi de ideile revoluționare, de ultimă oră, ale gânditorilor contemporani.

Cărțile Herald sunt instrumente care îți deschid perspective noi, îți oferă răspunsuri la întrebări fundamentale și te ajută să gândești liber, să desprinzi propriile concluzii din torentul zilnic de informații. Selecția de titluri se orientează spre definirea individualității și spre percepția clară a realității. Parcurgând texte fundamentale și domenii precum mindfulness, spiritualitate, parentaj, știință, psihologie, dezvoltare personală, fiecare poate găsi noi vehicule pentru a înainta pe propria cale.

Între 1 august și 1 noiembrie 2016, timp de 3 luni, Editura Herald te invită să intri în librării și să descoperi cele 30 de cărți aflate în promoție. Pe lângă cultivarea unei minți deschise, te vei bucura de 20% reducere la titlurile selecționate.

 

De ce anume au nevoie adolescenții din partea părinților

În timp ce adolescenții navighează în cei mai furtunoși ani din dezvoltarea lor, au nevoie de coaching, de sprijin, …

Limbajele iubirii în cuplu

Exista un proverb arab care spune ca „nu o iubire tine doi oameni, ci doi oameni tin o iubire”. L-am aflat in …

3 greseli pe care le fac parintii atunci cand sunt tinta bullying-ului din partea propriilor copii

Este sfarsitul unei zile lungi. Abia ai ajuns acasa de la serviciu, complet epuizat. Pornesti televizorul, te arunci pe canapea …